Benodigdheden cake:
3 eieren
1 theeglas olie
1 theeglas suiker
3 theeglazen meel (3/4 gevuld)
1 zakje vanillesuiker
1 zakje bakpoeder
1 theelepel Vanille Yoghurt
1 theelepel Honing
2 druppeltjes Vanille Aroma
Benodigdheden topping:
Amandelen
Honing
Neem een schaal en klop de eieren hierin. Doe vervolgens de olie, vanille aroma en suiker erbij. Mix het tot een fijn geheel. Voeg ook de zakjes vanillesuiker en bakpoeder toe. Voeg vervolgens de meel toe. Pas op dat het niet al te veel is, dit in verband met de dikte van het beslag Voeg tenslotte de theelepels Vanille Yoghurt en Honing toe. Mix het geheel tot een fijne, en niet al te stevige, yoghurt beslag! Is je beslag nou te fijn, dan kan je er wat extra meel bij toevoegen.
Neem de bakvorm en smeer deze goed in met olie, vergeet ook de randen niet! Doe het beslag in de vorm en bak de cake in een voorverwarmde oven gedurende 30 minuten op 160 graden. Ter controle of je cake nou echt goed gebakken is, prik je met een saté prikker in het midden van de cake. Komt de prikker er schoon uit, dan is je cake klaar om opgepeuzeld te worden! Hihi.
Voor de topping kun je je creativiteit de vrije loop gaan. Ik heb gekozen voor een honing laagje met amandelen. Delicious!
Het resultaat:
Wat vinden jullie ervan? Beginnen jullie maagjes al te rommelen? Is het jullie trouwens ook opgevallen dat er geen chocolade is gebruikt? Haha, ze worden een beetje gek hier van mijn chocoladeverslaving, maar dat maakt niet uit.. Ik ben van alle markten thuis! Mocht er iets niet duidelijk zijn, dan hoor ik dat graag! Liefs, Sally XOXO
Looks delicious!!
BeantwoordenVerwijderenx
Wow dat ziet er echt heerlijk uit, alsof het van een banketbakker komt!
BeantwoordenVerwijderenDat ziet er heerlijk uit!
BeantwoordenVerwijderenDeze wil ik zeker proberen!
BeantwoordenVerwijderenDe cake zit nu in de oven. Ben benieuwd. haha
BeantwoordenVerwijderenOh wat leuk en en en en? Hihi, let me know!
Verwijderen