Pagina's

donderdag 18 oktober 2012

Glossybox October!

En zo werd ik vandaag weer verwelkomt door mijn Glossybox. Ideaal zo'n Glossybox. Een maandelijks cadeau voor mezelf en uiteraard weer een kans om nieuwe producten uit te testen.. Zo kan ik jullie ook weer op de hoogte houden van aanraders en afraders! Nu maar gauw kijken wat er allemaal in zit! Kijken jullie mee?

 

Hocus Pocus Spilatus Pas ik wou dat de Glossybox geopend was.. *poef*

 

Glossybox loves to dress up!


 

Het eerste wat ik dacht was 'Yeah, ik heb eindelijk een wimperkruller!' Op de een of andere manier heb ik deze nog nooit aangeschaft, terwijl ik er wel altijd een wilde hebben.. Juist, heel vreemd! En het tweede wat ik dacht was 'Yeah, een nieuwe mascara!' Ik was van plan een nieuwe mascara aan te schaffen en nu zit er een in de Glossybox! Bof ik even.. Ik zal de producten even één voor één met jullie nalopen..

 

Mechanical Eyelash Curler: Geschikt voor iedere oogvorm en zorgt voor een perfect gekruld resultaat! €1,00 -

 


Rituals Perfection Volume Mascara: Een mascara die samengesteld is uit natuurlijke mineralen verrijkt uit pure edelstenen. Een mascara die belooft een intens rijke volume te geven aan de wimpers. €15,50 - fullsize.

 


Anatomicals - Snog Me Senseless Breath Freshener: Een mondspray die altijd handig is om bij je te hebben! De frisse minty met kaneel smaak zorgt er voor dat je binnen no-time een frisse adem bezit! €3,50 - fullsize

 


Weleda - Rosa Mosqueta: Een vitaliserende gezichscrème die snel door de huid wordt opgenomen. Zowel geschikt als een dag- en nachtcrème! €16,21 - 30 ml.

 

Burt'S Bees - Een van de grootste natuurlijke cosmeticalijnen van Amerika. Een cosmeticalijn die niet is uitgetest op dieren. Een fijne lippen balsem die het droog zijn van de lippen tegen gaat, gezien de winter er aan zit te komen zal deze altijd goed van pas komen! €3,94 - fullsize.

 
  
Ginvera - Green Tea Gel: Wat me als eerste opviel bij het openen van deze tube was de frisse en fijne geur die vrijkwam. Heerlijk! De Ginvera Green Tea zijn in Nederland nog niet mega bekend, maar deze lijn is al 16 jaar één van de best verkochte lijnen binnen Azië! Deze twee-in-één crème die zowel make-up/onzuiverheden verwijderd als de doffe huidcellen oplost zorgt tevens voor een frisse, egale en stralende huid. €27,50 - fullsize 60 ml.

Ik vond het weer een geslaagde Glossybox met fijne producten waar ik zeker wat aan heb! Ik kijk weer uit naar de volgende Glossybox. <3

2 opmerkingen:

  1. Ziet er leuk uit allemaal. Alleen iets houdt mij tegen om zelf zo'n box aan te vragen.. Hmmmm...

    Liefs,
    http://pinkandbeauty.wordpress.com/

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt voor je bericht! Hihi en wat is dan hetgeen dat jou ervan weerhoudt om een box vol leuke verrassingen maandelijks te ontvangen? Neem anders een kijkje op Glossybox site: http://www.glossybox.nl. Je kunt de box maandelijks opzeggen.. Ik zou zeggen probeer het uit en neem van daar uit je besluit!

      Leuke blog heb je!

      Liefs,

      Sally

      Verwijderen