Pagina's

dinsdag 29 januari 2013

Glossybox January!

Hi, there! Zoals ik gisteren al had aangekondigd heb ik de Glossybox van Januari ook binnen! Ik had 'm eergisteren meteen uitgepakt, maar helaas had ik geen tijd om de inhoud met jullie te delen. Hihi, maar gelukkig heb ik daar nu wel de tijd voor! De Glossybox heeft deze maand gehouden aan het thema Beauty around the world en Valentijn.. How cute is that? Met een mooie achterliggende gedachte: Hoewel beauty rituelen en gewoontes per land kunnen verschillen, hebben de meeste vrouwen één ding gemeen: They love beauty (and food. Lol.) En uiteraard nog iets wat universeel is: is de liefde. Vandaar ook de Valentijn invloeden in deze Glossybox! En niet zo bescheiden ook.. Een felroze doosje verwelkomde mij. Ik was helemaal weg van de buitenkant.. Laat staan wat de inhoud te bieden heeft, dacht ik! Wauwie! Kijken jullie mee? 

 


 



 
Een heerlijk kleurtje om te zien hé? Ik werd er meteen vrolijk van en kon niet wachten om het strikje los te maken. Toen ik het doosje opende, trof ik een klein verpakt presentje. Wauw, wat zal het zijn? Ik voelde eraan en wist het meteen! EEN GELUKSKOEKJE! *big smile* Dit kon je in mijn een na vorige post teruglezen! You damn Cookie! Ook trof ik meteen een fijn masker van Dr. van der Hoog! Een luxe masker dat goed reinigt en hersteld. Tevens zitten de maskers van Dr. van der Hoog boordevol voedende vitaminen! Ideaal!

 

 En wat ik zo fijn vind aan de Glossybox is dat ze niet te kort schieten aan de fullsize producten..


 

 ModelCo Lip Duo Lipstick & Ultra Shine Lip Gloss: Dit unieke duo zorgt voor een long lasting en een high shine effect. Ik heb 'm meteen uitgetest. Ik schrok eerst van de bruinkleurige lipstick, ondanks dat de geur echt hemels was. Ik vroeg me af of die nou ook echt zo bruin zou afgeven, maar dat was gelukkig niet het geval. Een hele mooie kleur én een laagje gloss erover heen zorgt dan voor een subliem resultaat. De Gloss ruikt naar Perzik. Een goede lipstick voldoet aan een goede geur en aan een goed resultaat. Model Co is hierin geslaagd! €30,00 - Fullsize


 

Toni&Guy Shampoo: Deze shampoo belooft het haar te herstellen en het een mooie glans te geven. Ik heb de shampoo nog niet gebruikt, kan er dus helaas ook geen oordeel over vellen. Wel moet ik bekennen dat de shampoo heel lekker ruikt, wat dus al een pluspunt op zich is! €9,99 - 250 ml


 

Christina Aguilera Red Sin EDP&Body Lotion: Een verleidelijke geur die de femme fatale in vrouwen naar boven haalt, aldus Christina Aguilera. Ik moet bekennen dat ik niet echt gauw van luchtje zal veranderen
, maar dat Red Sin zeker niet één van de minste is. De bodylotion voelt overigens zacht aan en laat een heerlijke geur van zich afkomen.. Yummie! Eau du Parfum: €27,00 - 30 ml & Bodylotion: €9,95 - 150 ml.




Ginvera Green Tea BB Cream: Dit is nu het tweede product van Ginvera die ik in mijn Glossybox aantref. Het eerste product was een reinigende gel voor het gezicht, waar ik met genoegen gebruik van heb gemaakt. Na mijn favoriete Vitamine E-lijn van the Body Shop, komt Ginvera toch echt op de nummer twee! Wat me toen al was opgevallen, viel me nu weer op bij het openen van het BBcream tubetje. De frisse en fijne geur die vrijkwam. Heerlijk! De Ginvera Green Tea zijn in Nederland nog niet mega bekend, maar deze lijn is al 16 jaar één van de best verkochte lijnen binnen Azië!  Deze BB Cream geeft de huid een frisse uitstraling en laat de fijne lijntjes vervagen. De nude cover zorgt ervoor dat deze Cream zich aan je huidskleur aanpast, waardoor het een mooie dekking geeft. Ik heb 'm voor jullie uitgetest en ook dit product spreekt me aan! Een aanrader dus! €32,50 - 40 ml.

 

Anatomicals Body Cleanser: Een douchegel bestaande uit een overheerlijke mix van aloë vera, hazelnoot en pepermunt olie. De huid wordt gereinigd, verzacht en behoudt een frisse, subtiele geur. Ik heb er twee uur geleden mee gedoucht en de frisse geur is nog sterk aanwezig. Heerlijk product! €3,99 - fullsize

En zo zijn we weer aan het einde gekomen van de Glossybox! *pinkt een traantje weg* Ik vond het wederom een geslaagde Glossybox met heerlijke producten waar ik zeker weer gebruik van ga maken. Ik kijk nu alweer uit naar het moment dat de postbode aanbelt en ik me wil haasten naar de voordeur én net NIET struikel over mijn iets te grote pyjamabroek. Ugh.. Wat vinden jullie van de Glossybox en zitten er producten tussen waar je iets meer over wilt weten? Laat het me weten d.m.v. een comment! 

Lots of love, 
Sally

7 opmerkingen:

  1. Wauw wat een leuke box! ik heb de beautybox opgezegd, misschien dat ik deze wel neem :P Wel vreemd dat ik zoveel negatieve dingen hoor over de glossybox want hier is niks mis mee!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha, ik vind het ook een fijne box! Kan me niks negatiefs over de Glossybox bedenken. Zie het als een maandelijks cadeautje voor mezelf! Ik denk dat je het zelf moet ervaren! Ik zeg DOEN!

      Verwijderen
  2. Leuke box zeg! Ik weet nog steeds niet welke ik wil. En die BB cream spreekt me erg aan. :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik ben helaas niet bekend met de andere boxen, maar wat betreft de Glossybox kan ik je die alleen maar aanraden! Echt waar, Nadia.. Die BB Cream ruikt zo verdomd lekker. Ook als je 'm op je huid smeert ruik je die fijne en frisse geur. So lovely!

      Verwijderen
  3. Wat leuk dit! Had hier nog nooit van gehoord! Ik ga even kijken hoe ik zo'n box aan kan vragen :) zitten erg leuke dingen in.

    xxx

    quecestlamode.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik zou maar als een speer de Glossybox site bekijkn en een box aanvragen! Je kan 'm altijd opzeggen, maar als je 'm eenmaal hebt, zou je 'm nooit stop willen zetten! Leuke blog heb je overigens, ik volg je nu ook! x

      Verwijderen
  4. Nooooo whut!!?! Christina Aguilera bodylotion in Glossybox?! Waarom heb ik die niet gekocht :(

    Liefs,
    Vienna

    BeantwoordenVerwijderen